ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

Mi, mint a Balatonman Triatlon Kft. (székhely: 1036 Pacsirtamező u. 3-11, adószám: 23703175-2-43, cégjegyzékszám: 01-09-974351) továbbiakban Adatkezelő, jelen adatkezelői szabályzatot a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 68§ (6) bekezdése alapján határozzuk meg.

Az adatokat a versenyekre, sporteseményekre jelentkező természetes személyek, továbbiakban Érintettek minden esetben önszántukból, saját akaratukból adják meg az Adatkezelőnek.

Adatkezelés elvei és célja: A személyes adatok kizárólag meghatározott célból kérjük be, az adatok felvétele és kezelése tisztességes és törvényes. Az Érintett elfogadja, hogy személyes adatait, mint az Adatkezelő sportszolgáltatás, versenyszervezés, marketing, direktmarketing, hírlevél küldési célokkal kezeljük. Az adatkezelés során minden személyes adatot rögzítünk, rendszerezünk és tárolunk.

Adatkezelés jogalapja: A személyes adatok megadásához az Érintett hozzájárult, amikor a regisztrációját lezárta és elküldte. Személyes adatnak minősül minden olyan adat, amely az Érintettel kapcsolatba hozható: név, azonosító jel, minden olyan fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális és szociális adat, amely jellemző az Érintettre, az ő egyértelmű beazonosítására szolgál. Az adatkezelési hozzájárulást az Érintett a regisztráció kitöltésével, a versenyszabályzat és az adatvédelmi szabályzat elfogadásával teszi meg.

Adatbiztonság: A bekért adatokkal végzett műveletek során biztosítjuk az Érintettek magánszférájának védelmét. Megfelelő intézkedésekkel megóvjuk az adatokat a jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, továbbítástól, nyilvánosságra hozataltól, jogosulatlan megsemmisítéstől.

Adatfeldolgozás: Mi, mint az Adatkezelő a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által kibocsájtott, cégnévre és tevékenységre szóló NAIH-92475/2015 nyilvántartási számú határozata alapján végezzük az adatkezelést.  Az adatfeldolgozás jogszerűségéért és annak betartásáért mi felelünk. A hozzánk kerülő személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokhoz kizárólag a cég (Balatonman Triatlon Kft.) alkalmazottai férhetnek hozzá a munkakörükhöz és a feladathoz szükséges mértékben.  Kivételt képez a hatósági határozat és hatósági megkeresés.

Adatkezelés időtartama: Az Érintett adatait a regisztráció elküldésétől számítva megőrizzük a cél megvalósulásáig, illetve mindaddig, amíg a tevékenységünk fennáll.

Érintett jogai: Az Érintett kérelmezheti, hogy tájékoztassák személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti adatai módosítását, törlését. Az Érintett tiltakozhat személyes adatai kezelése és továbbítása ellen. A tiltakozási szándékát minden esetben írásban kell eljuttatnia az Adatkezelő felé. Ebben az esetben az Adatkezelő megvizsgálja a kérelem jogosultságát és legkésőbb 15 napon belül írásban tájékoztatja az Érintettet. Tájékoztatási email cím: info@balatonman.hu

Adattovábbítás: A személyes adatokat kizárólag az Adatkezelés elvei pontban felsorolt tevékenységekkel kapcsolatban használjuk, azokat harmadik személynek nem adjuk tovább.

Kivételt képez:

– a hatósági határozat és hatósági megkeresés

– az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.) – utóbbi esetében az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási adatok, számlázási tételek adatai,

– az NN Ultrabalaton esetén az NN Biztosító Zrt., számára fotókat és videó felvételeket adunk át, a fotók készítésének jogalapja a Versenyszabályzat elfogadása; az NN vonatkozó adatkezelési tájékoztatója IDE kattintva érhető el,

– az NN Ultrabalaton esetén a Varga Pincészet Kft., számára fotókat és videó felvételeket adunk át, a fotók készítésének jogalapja a Versenyszabályzat elfogadása,

– az összes Ötpróbában érintett verseny esetén a Nagy Sportágválasztó, BBU Sportrendezvény Szervező Iroda Nonprofit Kft., számára az Ötpróba regisztrációs számmal rendelkező versenyzők Ötpróbás kódjainak listáját.

 

Cookie (süti) Szabályzat

Weboldalunkon a cookie-kat mindössze arra használjuk, hogy tudjuk, járt-e már korábban honlapunkon, és amennyiben igen, akkor milyen oldalakat nézett meg, és ezek alapján mely szolgáltatásaink érdekelhetik leginkább. Lehetősége van ezeket a cookie-kat a böngésző beállításain keresztül visszautasítani, azonban ebben az esetben lehet, hogy honlapunk nem minden szolgáltatását tudja majd használni.

Mik azok a cookie-k (sütik)?

Az adott honlap a számítógépen vagy mobil eszközökön kis szövegfájlokat tárol el látogatáskor. Ennek segítségével lehet megjegyeztetni egy bizonyos ideig például az esetlegesen már kitöltött űrlap adatokat, hogy ne kelljen mindig újra beírnia. Több hasonló kényelmi szolgáltatás működésének feltétele, hogy engedélyezze a cookie-k használatát.

A cookie-kat vagy a cookie-k használatával gyűjtött adatait harmadik fél számára nem adjuk el, valamint nem használjuk azonosításra.

Mire használjuk a cookie-kat?

A weboldalunk a cookie-k segítségével tartja nyilván

    • a megjelenítési beállításokat, pl.: a betűméret beállításokat
    • a böngésző típusa és verziója, operációs rendszer, hivatkozó URL-cím (korábban megtekintett webhely), a hozzáféréshez használt számítógép IP-címe, valamint a látogatás dátuma és időpontja
    • beleegyezett-e vagy sem abba, hogy honlapunk cookie-kat használjon
    • a látogatottság és felhasználói viselkedés mintáit, ami lehetővé teszi weboldalunk és szolgáltatásaink fejlesztését

Ezeket az adatokat kizárólag belső és statisztikai célokból rögzítjük.

Honlapunk a következő kétfajta cookie-t használhatja:

  • Átmeneti (session) cookie: ezek az ideiglenes adatok a böngészés végéig kerülnek csak tárolásra a cookie file-ban. Ezek elengedhetetlenek a honlapunkkal kapcsolatos egyes funkciók megfelelő működéséhez.
  • Állandó (persistent) cookie: Ezek az adatok hosszabb ideig vannak tárolva a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama a böngészőben alkalmazott beállítástól függ. Az állandó cookie-k lehetővé teszik, hogy a következő látogatásakor a kiszolgáló felismerje önt a számítógép „címkéje” alapján.

Harmadik féltől kapott cookie-k:

  • Google Analytics
    _utma; _utmb; _utmv; _utmz; _utmx: Ezek a cookie-k név nélküli adatokat gyűjtenek arról, hogyan használják a látogatók a weboldalunkat, ennek alapján javítani tudjuk a használhatóságot. További információ: www.google.hu/intl/hu/policies/privacy/
  • Facebook.com
    datr; lsd; reg_ext_ref; reg_fb_gate; reg_fb_ref; wd: Weboldalunk tartalmát megoszthatja ismerőseivel a Facebook közösségi oldalon. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépen, amelyek felett nincs ellenőrzésünk.
  • Twitter.com
    __utma; __utmb; __utmc; __utmv; __utmz; _twitter_sess; external_referer; guest_id; k; original_referer: Weboldalunk tartalmát megoszthatja ismerőseivel a Twitter közösségi oldalon. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépen, amelyek felett nincs ellenőrzésünk.
  • accounts.google.com
    GALX; GAPS; GoogleAccountsLocale_session: Weboldalunk tartalmát megoszthatja ismerőseivel a Google közösségi oldalán. Ez a szolgáltatás olyan cookie-kat hagyhat a számítógépen, amelyek felett nincs ellenőrzésünk.

Ha többet szeretne megtudni a témában, számos cikk hozzáférhető az interneten, például a www.allaboutcookies.org weboldalon.

A süti beállítások módosításáról részletesen a böngésző súgójában vagy az alábbi linken olvashat:

Kérjük kattints valamelyik szakaszra!
1. Balatonfüred versenyközpont - Aszófő szakasz
2. Aszófő - Balatonudvari PRIMAVERA szakasz
3. Balatonudvari - Balatonakali OTP MOBIL szakasz
4. Balatonakali - Zánka VIWA+KELLOG'S szakasz
5. Zánka - Köveskál FRESENIUS szakasz,
6. Köveskál - Kővágóörs szakasz,
7. Kővágóörs - Kékkút NILFISK szakasz
8. Kékkút - Salföld BUD RUNWAY RUN szakasz
9. Salföld - Badacsonyörs VARGA PINCÉSZET szakasz
10. Badacsonyörs - Badacsony MOZGÁSVILÁG szakasz
11. Badacsony - Badacsonytördemic KORONÁS CUKOR szakasz
12. Badacsonytördemic - Szigliget MP-ZIPP szakasz
13. Szigliget - Balatongyörök kelet NN szakasz
14. Balatongyörök kelet - Balatongyörök központ SUZUKI szakasz
15. Balatongyörök központ - Vonyarcvashegy BRIDGESTONE szakasz
16. Vonyarcvashegy - Gyenesdiás SPAR ÉLETMÓD szakasz
17. Gyenesdiás - Keszthely TESCO szakasz
18. Keszthely - Fenékpuszta NN szakasz
19. Fenékpuszta- Balatonberény fogadó szakasz
20. Balatonberény fogadó- Balatonberény focipálya szakasz
21. Balatonberény focipálya - Balatonmáriafürdő nyugat szakasz
22. Balatonmáriafürdő nyugat - Balatonmáriafürdő kelet METRO szakasz
23. Balatonmáriafürdő kelet - Balatonfenyves nyugat METRO szakasz
24. Balatonfenyves nyugat - Balatonfenyves kikötő szakasz
25. Balatonfenyves kikötő - Alsóbélatelep szakasz
26. Alsóbélatelep - Fonyód Rádió 1 szakasz
27. Fonyód - Fonyódliget LAVAZZA szakasz
28. Fonyódliget - Balatonboglár TOYOTA szakasz
29. Balatonboglár - Balatonboglár kelet NHKV szakasz
30. Balatonboglár kelet - Balatonlelle POLAR szakasz
31. Balatonlelle strand - Balatonlelle kelet ÖTPRÓBA szakasz
32. Balatonlelle kelet - Balatonszemes szakasz
33. Balatonszemes - Balatonszárszó szakasz
34. Balatonszárszó - Balatonföldvár szakasz
35. Balatonföldvár - Balatonföldvár keleti strand szakasz
36. Balatonföldvár keleti strand - Zamárdi MOL NAGYON BALATON szakasz
37. Zamárdi - Balatonszéplak NN szakasz,
38. Balatonszéplak - Siófok nyugat szakasz
39. Siófok nyugat - Siófok kelet DREHER szakasz
40. Siófok kelet - Siófok Sós-tó DL KFT. szakasz
41. Siófok Sós-tó - Balatonvilágos parti út szakasz
42. Balatonvilágos parti út - Balatonvilágos szakasz
43. Balatonvilágos - Balatonakarattya MARATONMAN DEPO szakasz
44. Balatonakarattya - Balatonkenese RUNNERS' WORLD szakasz
45.Balatonkenese - Balatonfűzfő KNORR-BREMSE szakasz
46. Bakatonfűzfő -Balatonalmádi szakasz
47. Balatonalmádi - Balatonalmádi strand szakasz
48. Balatonalmádi strand - Alsóörs szakasz
49. Alsóörs - Csopak szakasz
50. Csopak - Balatonfüred szakasz,
51. Balatonfüred probió parkoló - Balatonfüred ANNAGORA ALL IN szakasz
Kérjük kattints valamelyik szakaszra!
1. Balatonfüred versenyközpont - Aszófő szakasz
Szakasz hossza: 7 KM
UB kilométer: 7 km
Koordináták: 46.922264, 17.824758
Útvonaltérkép megnyitásához kattints IDE
2. Aszófő - Balatonudvari PRIMAVERA szakasz
Szakasz hossza: 3,1 km
UB kilométer: 10,1 km
Koordináták: 46.908384, 17.799500
Útvonalérkép eléréséhez kattints IDE
3. Balatonudvari - Balatonakali OTP MOBIL szakasz
Szakasz hossza: 7,5 km
UB kilométer: 17,6 km
Koordináták:46.882396, 17.746343
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
4. Balatonakali - Zánka VIWA+KELLOG'S szakasz
Szakasz hossza: 5,6 km
UB kilométer: 23,2 km
Koordináták: 46.880673, 17.674881
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
5. Zánka - Köveskál FRESENIUS szakasz,
Szakasz hossza: 5,3 km
UB kilométer: 28,5 km
Koordináták: 46.881796, 17.612013
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
6. Köveskál - Kővágóörs szakasz,
Szakasz hossza: 3,9 km
UB kilométer: 32,4 km
Koordináták: 46.853580, 17.605956
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
7. Kővágóörs - Kékkút NILFISK szakasz
Szakasz hossza: 4,8 km
UB kilométer: 37,2 km
Koordináták: 46.854761, 17.572607
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE

8. Kékkút - Salföld BUD RUNWAY RUN szakasz
Szakasz hossza: 3,1 km
UB kilométer: 40,3 km
Koordináták: 46.830728, 17.555617
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE

 

9. Salföld - Badacsonyörs VARGA PINCÉSZET szakasz
Szakasz hossza: 5,7 km
UB kilométer: 46km
Koordináták: 46.805807, 17.536129
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
10. Badacsonyörs - Badacsony MOZGÁSVILÁG szakasz
Szakasz hossza: 5 km
UB kilométer: 51 km
Koordináták: 46.790688, 17.505169
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
11. Badacsony - Badacsonytördemic KORONÁS CUKOR szakasz
Szakasz hossza: 5 km
UB kilométer: 56 km
Koordináták: 46.807795, 17.465712
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
12. Badacsonytördemic - Szigliget MP-ZIPP szakasz
Szakasz hossza: 3,1 km
UB kilométer: 59,1 km
Koordináták: 46.803862, 17.434223
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE

 

13. Szigliget - Balatongyörök kelet NN szakasz
Szakasz hossaz: 8, km
UB kilométer: 67,1 km
Koordináták: 46.770748, 17.363017
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
14. Balatongyörök kelet - Balatongyörök központ SUZUKI szakasz
Szakasz hossza: 2,8 km
UB kilométer: 69,9 km
Koordináták: 46.749808, 17.351301
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
15. Balatongyörök központ - Vonyarcvashegy BRIDGESTONE szakasz
Szakasz hossza: 3,4 km
UB kilométer: 73,3 km
Koordináták: 46.754723, 17.311795
Útvonaltérkép eléréséhez kattints Ide
16. Vonyarcvashegy - Gyenesdiás SPAR ÉLETMÓD szakasz
Szakasz hossza: 2,1km
UB kilométer: 75,4 km
Koordinátát: 46.763040, 17.290668
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
17. Gyenesdiás - Keszthely TESCO szakasz
Szakasz hossza: 4,8 km
UB kilométer: 80,2 km
Koordináták: 46.751013, 17.245546
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
18. Keszthely - Fenékpuszta NN szakasz
Szakasz hossz: 4,9km
UB kilométer: 85,1 km
Koordináták: 46.711031, 17.246758
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
19. Fenékpuszta- Balatonberény fogadó szakasz
Szakasz hossza: 4,1 km
UB kilométer: 89,2 km
Koordináták: 46.705724, 17.289725
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
20. Balatonberény fogadó- Balatonberény focipálya szakasz
Szakasz hossza: 2,9 km
UB kilométer: 92,1 km
Koordináták: 46.714315, 17.322966
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
21. Balatonberény focipálya - Balatonmáriafürdő nyugat szakasz
Szakasz hossza: 3,8 km
UB kilométer: 95,9 km
Koordináták: 46.705600, 17.370020
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
22. Balatonmáriafürdő nyugat - Balatonmáriafürdő kelet METRO szakasz
Szakasz hossza: 5,1 km
UB kilométer: 101 km
Koordináták: 46.705592, 17.434778
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
23. Balatonmáriafürdő kelet - Balatonfenyves nyugat METRO szakasz
Szakasz hossza: 1,6 km
UB kilométer: 102,6 km
Koordináták: 46.708685, 17.454778
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE

 

24. Balatonfenyves nyugat - Balatonfenyves kikötő szakasz
Szakasz hossza: 1,8 km
UB kilométer: 104,4 km
Koordináták: 46.712872, 17.476345
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
25. Balatonfenyves kikötő - Alsóbélatelep szakasz
Szakasz hossza: 4,6 km
UB kilométer: 109 km
Koordináták: 46.730021, 17.528842
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
26. Alsóbélatelep - Fonyód Rádió 1 szakasz
Szakasz hossza: 3,3 km
UB kilométer: 112,3 km
Koordináták: 46.749985, 17.556417
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
27. Fonyód - Fonyódliget LAVAZZA szakasz
Szakasz hossza: 3 km
UB kilométer: 115,3 km
Koordináták: 46.759594, 17.592703
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
28. Fonyódliget - Balatonboglár TOYOTA szakasz
Szakasz hossza: 5,3 km
UB kilométr: 120,6 km
Koordináták: 46.779841, 17.650214
Útvonnaltérkép eléréséhez kattints IDE
29. Balatonboglár - Balatonboglár kelet NHKV szakasz
Szakasz hossza: 1,8 km
UB kilométer: 122,4 km
Koordináták: 46.784109, 17.671271
Szakasztérkép eléréséhez kattints IDE
30. Balatonboglár kelet - Balatonlelle POLAR szakasz
Szakasz hossza: 2,2 km
UB kilométer 124,6 km
Koordináták: 46.789924, 17.696347
Szakasztérkép eléréséhez kattints IDE
31. Balatonlelle strand - Balatonlelle kelet ÖTPRÓBA szakasz
Szakasz hossza: 1,9 km
UB kilométer: 126,5 km
Koordináták: 46.794618, 17.719209
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
32. Balatonlelle kelet - Balatonszemes szakasz
Szakasz hossza: 5,3 km
UB kilométer: 131,8 km
Koordináták: 46.811094, 17.775858
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
33. Balatonszemes - Balatonszárszó szakasz
Szakasz hossza: 5 km
UB kilométer: 136,8 km
Koordináták: 46.831821, 17.828290
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
34. Balatonszárszó - Balatonföldvár szakasz
Szakasz hossza: 3,8 km
UB kilométer: 140,6km
Koordináták: 46.847662, 17.866843
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
35. Balatonföldvár - Balatonföldvár keleti strand szakasz
Szakasz hossza: 1,7 km
UB kilométer: 142,3 km
Koordináták: 46.857885, 17.889048
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
36. Balatonföldvár keleti strand - Zamárdi MOL NAGYON BALATON szakasz
Szakasz hossza: 5,3 km
UB kilométer: 147,6 km
Koordináták: 46.884596, 17.929134
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
37. Zamárdi - Balatonszéplak NN szakasz,
Szakasz hossza: 5,3 km
UB kilométer: 152,9 km
Koordináták: 46.894511, 17.991793
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
38. Balatonszéplak - Siófok nyugat szakasz
Szakasz hossza: 2,2 km
UB kilométer: 155,1 km
Koordináták: 46.901239, 18.017036
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
39. Siófok nyugat - Siófok kelet DREHER szakasz
Szakasz hossza: 6 km
UB kilométer: 161,1km
Koordináták: 46.918253, 18.082452
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
40. Siófok kelet - Siófok Sós-tó DL KFT. szakasz
Szakasz hossza: 4,3 km
UB kilométer: 165,4 km
Koordináták: 46.939584, 18.128584
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
41. Siófok Sós-tó - Balatonvilágos parti út szakasz
Szakasz hossza: 3,3 km
UB kilométer: 168,7 km
Koordináták: 46.961779, 18.155184
Útvolatérkép eléréséhez kattints IDE
42. Balatonvilágos parti út - Balatonvilágos szakasz
SZAKASZ HOSSZA: 2,2 km
UB KILOMÉTER: 170,9 km
TELJES EMELKEDÉS: 46.976492, 18.169036
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
43. Balatonvilágos - Balatonakarattya MARATONMAN DEPO szakasz
Szakasz hossza: 5 km
UB kilométer: 175,9 km
Koordináták: 47.015498, 18.166561
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE

 

44. Balatonakarattya - Balatonkenese RUNNERS' WORLD szakasz
Szakasz hossza: 6,1 km
UB kilométer: 182 km
Koordináták: 47.032495, 18.114859
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
45.Balatonkenese - Balatonfűzfő KNORR-BREMSE szakasz
SZAKASZ HOSSZA: 5,5 km
UB KILOMÉTER: 187,5 km
SZINTKÜLÖNBSÉG: 47.051409, 18.053941
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
46. Bakatonfűzfő -Balatonalmádi szakasz
Szakasz hossza: 6,4 km
UB kilométer: 193,9 km
Koordináták: 47.040794, 18.019392
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE

 

47. Balatonalmádi - Balatonalmádi strand szakasz
Szakasz hossza: 3 km
UB kilométer: 196,9 km
Koordináták: 47.026210, 18.011020
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
48. Balatonalmádi strand - Alsóörs szakasz
Szakasz hossza: 5,6 km
UB kilométer: 202,5 km
Koordináták: 46.985194, 17.977927
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
49. Alsóörs - Csopak szakasz
Szakasz hossza: 4,7 km
UB kilométer: 207,2 km
Koordináták: 46.969434, 17.935622
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
50. Csopak - Balatonfüred szakasz,
Szakasz hossza: 4,1 km
UB kilométer: 211,3 km
Koordináták: 46.958279, 17.911546
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE
51. Balatonfüred probió parkoló - Balatonfüred ANNAGORA ALL IN szakasz
Szakasz hossza: 3,6 km
UB kilométer: 214,9 km
Koordináták: 46.948072, 17.872582
Útvonaltérkép eléréséhez kattints IDE

A változtatás jogát a szervezők fenntartják!

Menü