Újdonságok 2020

Az NN Ultrabalaton szervezésekor sok feladattal és nem várt helyzettel kell szembenéznünk, de minden évben úgy kezdünk neki, hogy a hagyományokat és a verseny szellemiségét ápolva még jobb verseny legyen a következő!

Bízunk abban, hogy a XIV. NN Ultrabalaton, 2020 májusában újra egy felejthetetlen, életre szóló élménnyel zárul majd számotokra.

Összegyűjtöttük nektek azokat a dolgokat, amelyek 2020-ban is maradnak és azokat, amelyeken változtattunk.

AMI MARAD
> Az északi parton kezdünk nyugat felé haladunk, majd ide érkezünk délről.
> A verseny egykörös, csapatoknak és egyéni versenyzőknek 221 km.
> A versenyközpont Balatonfüreden lesz, az Annagora Aquaparkban, ahol több mint 500 fős parkolóval várunk.
> Továbbra is minőségi márkás. MIZUNO futópólót adunk a rajtcsomagban!
> A befutók egyedi érmet kapnak – mindenki olyan szalaggal, amilyen számban teljesített.
> A verseny előtti napon tésztapartival várunk benneteket.
> Átfutunk a Varga Pincészet pincesorán.
> A céges kategóriában, egy cégtől regisztráló csapatokat – lehetőségeinkhez mérten – egy blokkból indítjuk.
> Személyes profil szükséges a nevezéshez, ennek részleteit IDE kattintva olvashatjátok. A nevezés mellett a Felelősségvállalási nyilatkozatok elkészítése is egyszerűsödik a használatával.
> Limitáljuk a különböző kategóriák csapatainak számát.
> Továbbra is ÖTPRÓBÁS esemény leszünk, ha regisztrálsz a sorozatba, 2020-ben az UB-n összegyűjtött kilométereidet ismét értékes nyereményekre válthatod.
> Az elsőbálozó csapatoknak előadást szervezünk, amely a CSK-k számára nyújt segítséget.

ÚJDONSÁGOK

>2020-ban első alkalommal külön versenynapon, pénteken rajtol el az egyéni verseny, velük együtt a két és háromfős csapatok is.
> 2020-ban, Európa legzöldebb eseményét kívánjuk megrendezni így az az NN UB történetében első alkalommal nem adunk paírra nyomtatott műsorfüzetet, szórólapokat száműzzük a rajtcsomagból,  nem lesz műanyag tányér a tésztapartin, és  egyszer használatos műanyag pohár sem  ezért minden versenyző a saját kulacsát vagy bérlhető a verseny végén visszaváltható újra használható ” UB trail” poharat kell magával vigyen. A szemetet a pontokon szelektíven gyűjtjük és a vereseny végén így is adjuk le.

> Idei újdonság, hogy a 4-13 fős csapatok esetében minden induló részére az összes váltó és frissítőponton biztosítanak ujratölthető poharakba vízet és isotoniás italt de csak az adott szakaszt teljesítő (az időmérő chipet viselő) versenyző részére biztosítunk szilárd frissítésként banánt és szőlőcukrot.
> Tovább növeltük a szakaszok és a váltópontok számát, bízva az egyes pontokra nehezedő nyomás csökkenésében.

>Az egyéni versenyzők és 2-3 fős ultrafutó csapatok nevezését korábban 2019 szeptember 22-én 14 óra 14 perckor nyitjuk meg ezzel is csökkentve az oldal terhelését. A 4-13 fős nagylétszámú csapat nevezést 2019 október 20-án 14 óra 14 perckor nyitjuk meg.

>Az egyéni versenyzőket vasárnap este gálavacsorával köszöntjük

> Egyedi installációkkal és meglepetésekkel készülünk a kiemelt pontokon.

FONTOS
A túljelentkezések miatt a lehetőségekhez képest próbáltuk az induló csapatok számát növelni, de 2020-ra is van létszámlimit. Ha biztosítani szeretnétek helyeteket a rajtzónában, igyekezzetek a csapat megszervezésével és a nevezéssel!

Találkozunk a rajtzónában!

Menü