CSAPAT VERSENYINFORMÁCIÓK 2022
📝
A rajtcsomagok átvételéhez hozzátok magatokkal a kitöltött #FelelősségvállalásiNyilatkozatot és fényképes igazolványotokat. Rajtcsomagot a #CSK vehet át, vagy aláírt meghatalmazással rendelkező meghatalmazottja.
🎒
RAJTCSOMAGÁTVÉTEL:
2022.07.14., Csütörtök // BUDAPEST
⏰ 10:00 – 18:00
🏠 XIII. kerület, Tüzér utca 9-11 Maratonman DEPO
2022.07.15., Péntek // BUDAPEST
⏰ 10:00 – 18:00
🏠 XIII. kerület, Tüzér utca 9-11 Maratonman DEPO
2022.07.16., szombat // Budakalász
⏰ 14:00 – 18:00
🏠 Budakalász Lupa Beach főbejárat

A rajtcsomagban:
CompresSport Burger King Ultra Lupa-Tó fejpánt
Whopper menü kupon
Ultra Lupa-tó technikai futópóló (MIZUNO)
Rajtszám (viselése kötelező)
Egy palack Varga Bor (csak a helyszínen, a versenyközpontban lehet átvenni, 18 éven aluli versenyzőkét kizárólag a nagykorú kísérőnek adjuk át)
Kompjegy (bővebben: https://ultrabalaton.hu/ultralupa/komp-transzfer-tahitotfalunal/)
Az időmérő chip (5000 Ft kaució – Kérünk titeket ,1 db 5000 Ft-os, vagy ennél kisebb bankjegy formájában hozzátok magatokkal!)


Az időmérő chipeket a rajtcsomaggal egyszerre, 5000 Ft kaució ellenében vehetitek át.
Az időmérő rendszer, a pontokon való csekkolás után mutatja a versenyzők helyzetét.
Az időmérés a csapatok részére opcionális, a rajt és cél kivételével nem kötelező, de az applikáció működéséhez erősen ajánlott!
A verseny után a chipek a célterületen visszaválthatók!

🎤
A VERSENY STAFETAPP TÁJÉKOZTATÓT ITT TALÁLOD: https://ultrabalaton.hu/ultralupa/wp-content/uploads/2022/07/BK-ULT-Stafe%CC%81tApp-u%CC%81tmutato%CC%81.pdf

Az app segít a csapatok logisztikájának megszervezésében és a kísérő autók közlekedésében is!

#️
A rajtszámon megtalálható az ULT mentőszolgálat telefonszáma.
A rajtszám viselése a verseny alatt kötelező!
🚲
A kerékpáros kísérők a versenyzőkkel párhuzamosan indulhatnak el. Arra kérünk titeket, hogy ne a futó mellett, hanem előtte vagy mögötte haladjatok!

Pontos rajtidőpontok az ultra lupa weboldalán az AKTUÁLIS fül alatt legördülve itt találjátok: https://ultrabalaton.hu/ultralupa/rajtidopontok-2022/

A rajtidőpontot lekéső csapatokat csak a legvégén tudjuk elrajtoltatni és számukra nem tudjuk a pontok nyitva tartását garantálni!
🚻
Minden váltópontra szállítunk ki mobil WC-t.
🍫
A kiírás értelmében a frissítőpontokon, csak a szakaszt futó versenyzőt (aki a chipet viseli) és nem az összes csapattagot frissítjük – KIZÁRÓLAG a csapatok részére fenntartott asztalról. Kérjük, az egyéni futók asztaláról ne vegyetek el semmit, mert az kizárólag az ultrafutók részére üzemel és létkérdés számukra a célba érkezéshez.

Jeget a chipel rendelkező csapatban futó részére biztosítunk, az utolsó két zacskó jég megkezdéséig. Ezt követően a jeget csak a zöld rajtszámos ultrafutóknak tartjuk fenn!

💚
A pontokra nem szállítunk ki műanyag poharat, így csak saját pohárba tudtok frissíteni. A versenyközpontban tudtok soft cup-ot bérelni, amelyet a verseny végén visszaváltunk.
🚗
AUTÓS KÍSÉRŐK FIGYELMÉBE
Kérjük, hogy a Dunakanyar forgalmát ne akadályozzátok szabálytalan parkolással, és a KRESZ megszegésével!
2022-ben, itt is segítségetekre lesz, az ULT Stafétapp applikációból elérhető navigáció!

🚗🚗🚗
Számítsatok rá, hogy sok váltópont közelében nem áll rendelkezésre megfelelő számú parkolóhely. Kérünk benneteket, hogy a parkoltatást segítő kollégák utasításait tartsátok be, a váltást követően a pontot a lehető leghamarabb hagyjátok el.
🌜
Az éjszakai (sötétedés utáni) szakaszokon saját biztonságotok érdekében kötelező a fejlámpa viselete! Napnyugta után a pontokról kizárólag a fejlámpával rendelkező futók mehetnek tovább; minőségi fejlámpák vásárolhatók a #MaratonmanDEPOban és a versenyközpontban.
🏁
A verseny a versenyközpont bejáratánál lévő utolsó időmérőponton ér véget. Ha szeretnétek közösen befutni és közös fotót csináltatni a célban, számítsatok rá, hogy lesznek olyan időszakok, amikor sorba kell állni.
🏅
A célba érkezést követően a befutóérmet kizárólag rajtszám felmutatása mellett adjuk át, ha nem a teljes csapat futna be, hozzátok magatokkal a többiek rajtszámát is, mert kizárólag ennek bemutatásával tudjátok az összes érmet felvenni. A versenyirodán és a budapesti irodában a verseny után is adunk át érmet.

A KÍSÉRŐK az alábbi 2 form kitöltésével tudják regisztrálni magukat, hogy (1. form) a szombati napra kedvezményesen beléphess a Lupa-tó területére, valamint a második formon tudod regisztrálni magad, hogy a vasárnapi napra KEDVEZMÉNYESEN 2000 Ft-ért beléphess és strandolhass a Lupa-tó versenyközponti területén.

1. Szombati belépés:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScP4FNvsCwo7F35wUY9GQQ2HRLr89G4xZCrPg0mQmGdr_cYsg/viewform
2. Vasárnapi belépés: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYJj7l2wG476uw4Cq7suctJO3vs5–axWu_KDdMTP2Irt9KQ/viewform

❗️Kedvezményes parkolás a szombati és vasárnapi napra (Egyéni versenyzők, Csapatok, Bringások részére) az alábbi formon keresztül: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyFKL6X8X2O1IQrWf4QCdu8lsGMRB5U6TUj9OH9wpTC7YarA/viewform
(Amennyiben nem adjátok le a rendszámotokat, teljes parkolási díjat kell fizetnetek)

📸
A verseny rajtjában, a célban és útvonalon, profi fotósok készítenek képeket rólatok, amelyek a futófotó.hu oldalon megvásárolhatók!
🏆
Csapat eredményhirdetések 2022.07.17-én vasárnap 12:20-kor lesznek megtartva!

Díjat kizárólag az eredményhirdetés keretei között adunk át. Kérjük a dobogós sportolókat, hogy személyes jelenlétükkel tiszteljék meg a versenyt és versenytársaikat, pontosan jelenjenek meg az eredményhirdetésen. Az eredményhirdetést lekéső díjazottak részére díjat utólag nem adunk át és nem postázunk.

✌️ Köszönjük figyelmeteket! ✌️

Jó versenyzést, kitartást kívánok, magam és a teljes #BurgerKingUltraLupató staff nevében
Zelcsényi Miklós
versenyigazgató

Menü
hu_HUHungarian