A VERSENYRŐL

2023-ban harmadik alkalommal rajtol el az ULTRA LUPA-TÓ.

Versenyünk az Ultrabalaton család negyedik tagjaként 2023. évben harmadszor kerül megrendezésre.

Régóta szerettünk volna egy olyan nyári Budapest közeli ultraversenyt, ahol a legnagyobb ellenfél nem a hőség, ezért ultra versenyszámainkat úgy terveztük, hogy a táv nagyobb részét indulóink éjjel teljesíthessék, így a pandémia ellenére 2021-ben megszületett az Ultra Lupa-tó!

A kezdetektől fogva a verseny egyik védjegye a kompos átkelés lett a Dunán, melyet továbbra is megtartottunk, 2023-ra húzunk egy merészet, a távot 130 kilométerre növeljük, és az aszfaltos szakaszokat több mint 20 kilométer Börzsönyi tereppel egészítettük ki, mely megtervezésében  a “KÖR” megálmodója Erdei András volt segítségünkre! A börzsönyi szakaszok nem csak változatossá teszik az útvonalat, hanem a szinttel járó kihívást is meghozzák számotokra.

Természetesen nem felejtkeztünk el a rövidebb távok kedvelőiről sem, akiket egy igazi reggeli beach futással várunk vasárnap a Lupa-tónál!

Fontos számunkra a következő generáció, így REGIO JÁTÉK KÖLYÖK-KÖRÖK sorozatunk 2023. évi harmadik állomása során a legkisebbeket is várjuk egy igazi gyermekversenyre, ahol helyezéstől függetlenül minden befutó győztes!

Vasárnap délben pedig harmadszor is várjuk a swim-run versenyszám szerelmeseit, Budapest legszebb homokos strandján a Lupa Beachen!

Indulj bármelyik távon, éjjel vagy nappal, a fáradalmakat egy kiadós strandolással pihenheted ki a pálmafás, homokos parton!

Ugye veled is találkozunk?

Menü