AJÁNLOTT FELSZERELÉS

Ultra Lupa-tó versenyünk a nyár közepén délutáni rajttal kerül megrendezésre, ezért szeretnénk felhívni figyelmeteket az elvesztett folyadék pótlására. Az útvonalon a 130 kilométeres és 50 kilométeres távokon a kijelölt váltó és frissítőpontok 4-10,5 kilométeres távolságra helyezkednek el, így javasoljuk, hogy amennyiben nem kísér bringás az úton akkor okvetlen vigyél magaddal ivókulacsot, vagy olyan hátizsákot, melyben folyadékot tudsz magaddal vinni. Az útvonal túlnyomó részét éjjel teljesítitek, ezért láthatóságotokat elősegítő eszközt, mellényt és fejlámpát okvetlen hozzatok magatokkal.

AJÁNLOTT FELSZERELÉSEK LISTÁJA:

– mobiltelefon (feltöltött akkumulátorral, bekapcsolt állapotban)
– 1 liter folyadék tárolására alkalmas eszköz ( ivókulacs vagy trail hátizsák)
– kabát (dzseki)
– fényképes igazolvány
– izolációs fólia
– készpénz
– evőeszköz és tányér
– fejlámpa és tartalék akkumulátor vagy elem
– kompjegy
– fényvisszaverő mellény, vagy eszköz mely segít éjjel láthatóvá tenni
– szúnyogriasztó krém vagy spray ( éjjel nem mi vagyunk a tápláléklánc csúcsán 🙂 )

– a 130-as távon terep váltócipő használata javasolt a börzsönyi szakasz teljesítéséhez

– Bringatúra és bringás kísérők részére a bukósisak a túra teljes ideje alatt kötelező

NE FELEDJÉTEK
Az esemény váltó és frissítőpontjain nem használunk eldobható poharakat, így legyen nálatok saját “trail pohár” vagy ivókulacs, és a melegételes ponton pedig saját evőeszköz és tányér!

SZOMBATI  FÉLMARATON INDULÓK FIGYELMÉBE:

A szombati félmaraton indulók részére okvetlen javasoljuk, hogy fejlámpát vigyenek magukkal, mert lassabb tempó esetén biztosan sötétben kell teljesítsék az útvonal második felét. Mint minden versenyünk ez is környezetbarát módon kerül lebonyolításra, ezért a frissítéshez mindenképp hozzanak magukkal soft cupot vagy ivókulacsot, mert egyetlen ponton sem biztosítunk sem papír, sem műanyag poharakat!

Menü