EGYÉNI ÉS 2 FŐS CSAPAT VERSENYINFORMÁCIÓK 2022
👟
Egyéni indulónak számít: egyéni 50 km és 109 km futók továbbá a páros csapatok.
Számukra is egyéni frissítést biztosítunk!
📝
A rajtcsomagok átvételéhez hozzátok magatokkal a kitöltött #FelelősségvállalásiNyilatkozatot és fényképes igazolványotokat.

RAJTCSOMAGÁTVÉTEL:
2022.07.15., Péntek // BUDAPEST
⏰ 10:00 – 18:00
🏠 XIII. kerület, Tüzér utca 9-11 Maratonman DEPO
2022.07.16., szombat // Budakalász
⏰ 14:00 – 18:00
🏠 Budakalász Lupa Beach főbejárat

A rajtcsomagban:
Rajtszám (viselése kötelező)
Ultra Lupa-tó technikai futópóló (MIZUNO)
Egy palack Varga Bor (csak a helyszínen, a versenyközpontban lehet átvenni, 18 éven aluli versenyzőkét kizárólag a nagykorú kísérőnek adjuk át)
Kompjegy (bővebben: https://ultrabalaton.hu/ultralupa/komp-transzfer-tahitotfalunal/)
Az időmérő chip (5000 Ft kaució)
CompresSport Burger King Ultra Lupa-Tó fejpánt


Az időmérő chipeket a rajtcsomaggal egyszerre, 5000 Ft kaució ellenében vehetitek át.
Az időmérő rendszer használata, egyéni indulóknak minden ponton kötelező, a pontokon való csekkolás után mutatja a versenyzők helyzetét.
A verseny után a chipek a célterületen visszaválthatók.

#️
A rajtszámon megtalálható az ULT mentőszolgálat telefonszáma. A rajtszám viselése a verseny alatt kötelező! Javasoljuk, hogyha nincs kísérőtök, mobiltelefont vigyetek magatokkal.
🚲
Kerékpáros kísérőitek az egyéni versenyzőkkel párhuzamosan indulhatnak el.
Azoknak az egyéniknek a kísérői, akik számára bringás kísérő csomag lett vásárolva, ott a kísérőket szintén zöld rajtszámmal látjuk el, részükre ugyanazt a frissítést biztosítjuk, mint az egyéniek számára.
Kérjük, hogy ne a futó mellett, hanem a futó előtt vagy mögött haladjanak a bringások!
🚻
Minden váltópontra szállítunk ki mobil WC-ket.
🍫
A zöld rajtszámos egyéniek és 2 fős csapatok részére külön asztalt is fenntartunk, amelyről kizárólag ti frissíthettek. Természetesen számotokra a csapatok asztala is rendelkezésre áll.

Egyéni csomag előreküldés és meleg étel pont:
Egyéni indulóinak az útvonalon Szobon biztosítunk meleg ételt, ide tudtok csomagot előre küldeni, melyet legkésőbb 15:30-ig kell leadjatok a versenyirodában.
Az indulóknál legyen evőeszköz és tányér, mert a meleg ételhez nem adunk eldobható eszközöket!
💚
A pontokra idén sem szállítunk ki műanyag poharat, így csak saját pohárba tudtok frissíteni.
A versenyközpontban tudtok soft cupot bérelni, amelyet a verseny végén visszaváltunk.
🚗
AUTÓS KÍSÉRŐK FIGYELMÉBE
Kérjük, hogy a Dunakanyar forgalmát ne akadályozzátok szabálytalan parkolással, és a KRESZ megszegésével!
2022-ben, itt is segítségetekre lesz, az ULT Stafétapp applikációból elérhető navigáció melyről minden infót itt találsz: https://ultrabalaton.hu/ultralupa/wp-content/uploads/2022/07/BK-ULT-Stafe%CC%81tApp-u%CC%81tmutato%CC%81.pdf


109 km-es egyéni:
A szintidő betartását kizárólag a célban ellenőrizzük. Ha nem értek be 15 órán belül, nem tudunk a versenyben értékelni – számotokra érem és célszalag nem kerül átadásra!

50km-es egyéni:
A szintidő betartását kizárólag a célban ellenőrizzük. Ha nem értek be 7 órán belül, nem tudunk a versenyben értékelni – számotokra érem nem kerül átadásra!
🚌
Ha a versenyt feladni kényszerültök, a legközelebbi váltóponton jelezzétek az állomás vezetőjének, aki értesíti kollégáinkat. Igény esetén visszaviszünk a versenyközpontba.
A kísérő biciklisek visszaszállítását nem tudjuk megoldani.
🌜
Az éjszakai (sötétedés utáni) szakaszokon saját biztonságotok érdekében kötelező a fejlámpa viselete! Minőségi fejlámpák vásárolhatók a Maratonman DEPOban és a versenyközpontban.

A KÍSÉRŐK az alábbi 2 form kitöltésével tudják regisztrálni magukat, hogy (1. form) a szombati napra kedvezményesen beléphess a Lupa-tó területére, valamint a második formon tudod regisztrálni magad, hogy a vasárnapi napra KEDVEZMÉNYESEN 2000 Ft-ért beléphess és strandolhass a Lupa-tó versenyközponti területén.

1. Szombati belépés:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScP4FNvsCwo7F35wUY9GQQ2HRLr89G4xZCrPg0mQmGdr_cYsg/viewform
2. Vasárnapi belépés: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYJj7l2wG476uw4Cq7suctJO3vs5–axWu_KDdMTP2Irt9KQ/viewform

📸
A verseny rajtjában és a célban és útvonalán profi fotósok készítenek képeket rólatok, ezek megvásárolhatók lesznek a futófotó.hu oldalon.
🏆
A 109 kilométeres táv eredményhirdetése legkorábban a női verseny harmadik helyezettjének beérkezése után kb. fél órával kezdődik.
A 50 kilométeres táv eredményhirdetése 22:00-kor.
Díjat kizárólag az eredményhirdetés keretei között adunk át. Kérjük a dobogós sportolókat, hogy személyes jelenlétükkel tiszteljék meg a versenyt és versenytársaikat, pontosan jelenjenek meg az eredményhirdetésen. Az eredményhirdetést lekéső díjazottak részére díjat utólag nem adunk át és nem postázunk.

✌️ Köszönjük figyelmeteket! ✌️

Jó versenyzést, kitartást kívánok magam és a teljes #BurgerKingUltraLupató staff nevében:
Zelcsényi Miklós
versenyigazgató

Menü