Gondolkozz zöldben!

Sikeres versenyeink mellett, a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy  2021-től mi is a  POHÁRMENTES VERSENYEK családjához tartozunk, mely kezdeményezésnek alapító tagjai vagyunk!

Ennek szellemében versenyünket továbbra is zöld szemléletben rendezzük meg!
Eljött az a pillanat, amikor mi versenyszervezők, környezetünk megóvása érdekében meghatározó, markáns változtatásokat vezetünk be eseményeinken, melyben továbbra is számítunk a Ti támogatásotokra is. 

VERSENYEINKEN A FRISSÍTŐPONTOKON 2023-BAN SEM HASZNÁLUNK SE MŰANYAG, SE PAPÍR EGYSZER HASZNÁLATOS POHARAKAT.

Átvettük a terepversenyeken már jól bevált szlogent és módszert: HOZD EL A SAJÁT POHARAD!

Továbbiakban is a frissítést a versenyzőknél lévő poharakba, kulacsokba vagy ivótartályokba biztosítjuk! A frissítőpontokon a torlódások elkerülése érdekében – az eddigiekhez képest – hosszabb állomásokat biztosítunk és megfelelő számú már kipróbált ÖKO frissítőasztalt állítunk fel. Mind az izotóniás italokat, mind pedig a vizet saját magatoknak tudjátok vételezni, így ezzel KÖZÖSEN, drasztikusan tudjuk az eseményeinken keletkező SZEMETET CSÖKKENTENI! 

Eseményünkön a versenyközpontban tudtok “soft poharakat” kedvezményes áron vásárolni, vagy kaució ellenében kölcsönözni, melyet az eseményt követően a kaució visszafizetése mellett visszaváltunk!

Bízunk abban is, hogy közös erővel mostantól nem csak a versenyeken, hanem a hétköznapjaink során is mindannyian egyre zöldebb életvitelt tudunk megvalósítani, mert a szlogen nem csak a “szomszédra” hanem ránk is igaz: 

A FÖLDET NEM APÁINKTÓL ÖRÖKÖLTÜK, HANEM UNOKÁINKTÓL KAPTUK KÖLCSÖN!”

Az odafigyelés, a környezettudatos gondolkodás a mindennapok elválaszthatatlan részévé kell váljon, mert a tét nem más, mint az utánunk következő generációk életminősége, a JÖVŐ.

Ne feledjétek, az évente megtermelt több száz millió tonna műanyaghulladék fele az egyszer használatos műanyagokból termelődik – tartsatok velünk ti is a zöld, élhető, környezettudatos jövő felé!

Menü
hu_HUHungarian