KOMP TRANSZFER TAHITÓTFALUNÁL

Versenyünk egyik egyedi színfoltja a komppal való átkelés a Dunán az útvonal 20. kilométerénél Tahitótfalu és Vác között. Az átkelés érinti a 130 kilométeres egyéni és csapatban indulókat, valamint az 50 kilométeres egyéni versenyzőket és az összes bringás kísérőt. A kompra egyszerre 30-35 autó fér fel, és egy átkelés 20 percet vesz igénybe, így biztosan lesz olyan időszak amikor picit várakoznod kell.

IDŐJÓVÁÍRÁS:

A révnél történő várakozás és a kompos utazás kompenzálására időjóváírást alkalmazunk, így az itt töltött időd nem számít bele a versenybe. Tahitótfaluba érve a ponton csippants le ( ezzel megáll a versenyidőd ), majd amikor átérsz Vácra, kérjük, a feljárónál várakozó kollégánknál ismét csippants, mert ezzel indul újra az időmérés számodra. Futóknak javasoljuk, hogy a kompon töltött időt a nézelődés mellett nyújtásra is használják!

KOMPJEGY:

A kompra a rajtcsomagban biztosított jegy bemutatásával tudsz felszállni, kérjük, vedd figyelembe, ha nincs nálad a jegy, viteldíjat kell megfizetned a komp személyzetének! Csapatonként 1 db autós jegyet biztosítunk!

Egyéni induló 1 db futójegyet kap.
Bringás 1 db bringás jegyet kap.
2 fős csapat 2 db futó és 1 autós jegyet kap.
3 fős csapat 3 db futó és 1 db autós jegyet kap.
4 fős csapat 4 db futó és 1 db autós jegyet kap.
5-10 fős csapat 5 db futó és 1 db autós jegyet kap.
Azon csapatokat, amelyek több kísérő autóval rendelkeznek, kérjük, hogy kizárólag 1 autóval kompozzanak, a többi kocsival a Megyeri híd felé kerüljenek, a dugók és torlódások elkerülése érdekében. 

AUTÓS KÍSÉRŐK FIGYELMÉBE

Kérjük, Tahitótfaluba érve egyből állj be autóddal a sorba. Kérjük, a sofőrök maradjanak a kocsiban, mert ha indul a felszállás a magára hagyott autó feltarthatja a mezőnyt.

Kérjük a csapatokat, hogy amennyiben több autóval kísérik a csapatot, maximum egy kocsival jöjjenek Tahitótfaluba és kompozzanak, és a többi autó Váci oldalon csatlakozzon be, ezzel is csökkentve a komp leterheltségét, segítve a versenyzők mihamarabbi átjutását.

Egyéni futót kísérő autósokat és azon csapatokat akiknél az első 20 kilométert egy futó futja, kérjük, egyből Vácra jöjjenek így elkerülhetik a kompra történő esetleges várakozást.

Futók minden esetben elsőbbséget élveznek, ezért lehetnek olyan időszakok, amikor a kompra csak futókat engednek fel és autók csak a következő transzferrel mehetnek át. Türelmeteket kérjük és köszönjük!

Menü
hu_HUHungarian