NEVEZÉSI RENDSZER

Ha már indultál versenyeink valamelyikén, ismered a nevezési rendszerünket, amelynek egyik leglényegesebb eleme, hogy csak egy alkalommal kell létrehoznod a SZEMÉLYES PROFILOD, amellyel utána egyszerűen nevezhetsz bármelyik eseményünkre.

Tehát a rendszer használatával idő spórolható meg, mert a regisztrációs lapot elegendő lesz egyszer kitölteni, nem kell minden esemény előtt újra és újra megismételni. Egyszerűsödik a Felelősségvállalási nyilatkozatok online kitöltése, valamint lehetőség van az egyedi kedvezmények és kuponkódok kezelésére is.

A SZEMÉLYES PROFILRÓL
Javasoljuk, hogy az egyéni indulók, a csapatkapitányok és a leendő csapattagok hozzák létre profiljukat, anélkül nem lehet nevezni a 2023. évi Ultra Lupa-tóra. Létrehozása IDE kattintva érhető el. Az adatok bármikor módosíthatók, a név megadásánál érdemes figyelni a magyar szabályokra, azaz VEZETÉKNÉV elől, UTÓNÉV hátul. Ennek a Facebookon és a Gmail-en keresztül történő regisztrációknál van jelentősége.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
A nevezési díj befizetésére személyesen is van lehetőség budapesti versenyirodánkban (1134 Bp. Tüzér utca 9-11 // Nyitva tartás: hétfőtől péntekig, 9-17, befizetés kizárólag készpénzben).

CSAPATKAPITÁNYOK  FIGYELMÉBE
A csapat nevezésénél a következő információkat kérjük majd:
> Csapatnév
> Kategória (férfi csapat // női csapat // vegyes páros )
> Csapat létszáma (2-től 10 fős csapatig, a létszám egyedi elbírálás alapján később csak felfelé módosítható)
> Tervezett köridő a 130 km-es távra
> Csapattagok pólómérete (külön a férfi és külön a női méretek, a nevezéskor megadott pólóméretek június 15-éig módosíthatók a csapatkapitány profiljának használatával)
> Számlázási név és cím (cég esetén, a cég nevét és számlázási címét, adószámát kell megadni)

Egy profilról kizárólag egy csapat regisztrálható. Aki több csapattal nevezne, ott kerüljön már előzőleg kijelölésre az összes CSK.

Menü
hu_HUHungarian