Teljes BioTechUSA frissítés


KOMPLETT FRISSÍTÉS

Ahhoz, hogy célba érj, az elvégzett edzésmunkán és a motiváción kívül tökéletes frissítésre is szükséged lesz. Az általunk szervezett eseményekre nem kell magaddal plusz kiegészítőt, csokit, zselét, magnéziumot hoznod, mert ezt nálunk a hosszabb távokon megkaphatod! A frissítő állomásokon az alábbi BioTechUSA termékeket biztosan megtalálod majd.


POHÁRMENTES VERSENYEN

Sikeres versenyeink mellett a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy  2021 évtől mi is a  POHÁRMENTES VERSENYEK családjához tartozunk, mely kezdeményezésnek alapító tagjai vagyunk!

VERSENYEINKEN A FRISSÍTŐPONTOKON  NEM HASZNÁLUNK SE MŰANYAG, SE PAPÍR EGYSZER HASZNÁLATOS POHARAKAT.

Átvettük a terepversenyeken már jól bevált szlogent és módszert: HOZD EL A SAJÁT POHARAD!

Frissítést a nálatok lévő poharakba, kulacsokba vagy ivótartályokba biztosítjuk! A frissítőpontokon a torlódások elkerülése érdekében – az eddigiekhez képest – hosszabb állomásokat biztosítunk és megfelelő számú ÖKO frissítőasztalt állítunk fel. Mind az izotóniás italokat, mind pedig a vizet saját magatoknak tudjátok vételezni, így ezzel KÖZÖSEN, drasztikusan tudjuk az eseményeinken keletkező SZEMETET CSÖKKENTENI!

Bízunk abban is, hogy közös erővel mostantól nem csak a versenyeken, hanem a hétköznapjaink során is mindannyian egyre zöldebb életvitelt tudunk megvalósítani, mert a szlogen nem csak a “szomszédra” hanem ránk is igaz:

A FÖLDET NEM APÁINKTÓL ÖRÖKÖLTÜK, HANEM UNOKÁINKTÓL KAPTUK KÖLCSÖN!”

Kérjük, számítsatok rá, hogy bár állomásonként megfeleő számú ballont helyezünk, lehetnek olyan időpillanatok, amikor az utántöltésre picit várnotok kell – az ÖKO frissítőpontokat a legjobb tudásunk szerint rakjuk össze!

Köszönjük türelmeteket és együttműködéseteket!

 

GO ENERGY

A GO ENERGY szelet remek megoldást jelent azoknak, akik sportolás előtt vagy közben szeretnének feltöltődni energiával, hiszen vegyes szénhidrátokat, vércukorszint szabályozásban résztvevő krómot, L-karnitint és 8 féle vitamint tartalmaz. Emellett rendkívül ízletes. A vegyes szénhidrátokat tartalmazó GO ENERGY remek megoldást jelent azoknak az egészségtudatos fogyasztóknak, akik edzés alatt szeretnének feltöltődni energiával.

Kiszerelés: 40 g
Íz: eper-joghurt, csokoládé-narancs

Nuts & Honey

A Nuts&Fruits szelet kiváló választás az ízletes, tápanyagokban gazdag finomságok kedvelőinek. Nagyszerű fehérjeforrás, amely bővelkedik különféle magvakban és gyümölcsökben. Az OLAJOS magvak és a GYÜMÖLCSÖK – MINŐSÉGI Tápanyagokat hordoznak

Kiszerelés: 35 g

ENERGY GEL PRO

Leírás:
A BioTechUSA által erőnléti sportokat űzők számára készített Energy Gel PRO kis és nagy komplexitású makrotápanyagokkal pótolja a kimerítő testmozgás során elveszített energiát: triCARB és MCT (közepes láncú trigliceridek). A triCARB egy háromkomponensű szénhidrátmátrix, míg az MCT összetettebb zsírsavakból áll. Az Energy Gel PRO – a taurin és az L-karnitin mellett – az izzadás során elvesztett értékes vitaminok és ásványi anyagok pótlását is biztosítja.

Felhasználási javaslat:
Sportolás közben 60 percenként egy adag elfogyasztása javasolt.

Kiszerelés: 60 g

Íz: narancs, citrom

Átlagos összetétel/adag:

 • 20 g szénhidrát
 • 400 mg L-karnitin
 • 800 mg taurin
 • 400 mg L-arginin
 • 1200 mg MCT olaj

ISOTONIC

Leírás:

Szaladnak a kilométerek? Azért az energiából ki ne fuss…

A szénhidrát-elektrolit oldatok hozzájárulnak a teljesítmény hosszú távú fenntartásához a hosszantartó állóképességi gyakorlatok alatt, illetve fokozzák a víz felszívódását a testedzés alatt. A termék 3féle szénhidrátra épül, a dextróz, a szacharóz már bizonyított, de a Palatinose™ tovább emeli a szintet. A termékben található szénhidrátok eltérő szerkezetük, glikémiás indexük és felszívódási idejük révén különböző mértékben befolyásolják a vércukorszintet. Ezenfelül az IsoTonic szerves magnézium forrást, magnézium-biszglicinátot is tartalmaz, így a kalciummal és a nátriummal igazán impozáns az elektrolit tartalom is. A termék C- és B6-vitamin tartalma hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, így mindig jól jönnek, függetlenül a mozgás intenzitásától. 

Átlagos összetétel/adag:

 • 21 g szénhidrát
  •  amelyből 21 g cukor  
 •  1,4g só 
 • 120 mg kalcium
 • 66,5 mg magnézium
 • 32 mg C-vitamin
 • 2 mg B6-vitamin
  Íz: 
  citrom-ice tea,  narancs-mangó
  Felhasználási javaslat:
  Keverj el egy adag ISOTONIC-ot 5 dl vízben. Fogyaszd sportolás közben.

MAGNA SHOT

Leírás:
A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, illetve szerepet játszik a normál fehérje-szintézisben. A B6-vitamin és a magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, továbbá a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A kálium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez.

Felhasználási javaslat:
1 db MAGNA SHOT ampulla a hosszú vagy intenzív sportolás közben.

Átlagos összetétel/ampulla:

 • 0 g zsír
 • 0 g szénhidrát
 • 175 mg magnézium
 • 500 mg L-karnitin
 • 50 mg zöld kávé kivonat
 • amelyből koffein 5 mg
 • amelyből klorogénsav 2,5 mg
 • 1,4 mg B6-vitamin

Kiszerelés: 25 g
Íz: citrom-lime


Fentieken kívül, minden állomáson kínálunk még 
vízet és banánt.

Mikor, mit frissíts?

Szeretnénk egy általános képet adni, hogy mikor mit ajánlott magadhoz venni, de a szükséges mennyiség függ az egyéni adottságaidtól is!

Elsőbálozók figyelmébe ajánljuk, hogy ne a versenyen kísérletezz hanem a felkészülésed alatt ismerd meg frissítés tekintetében is a testedet, szükségleteidet és reakcióidat!

Ha ezt már az edzéseken kitapasztalod, akkor nem fognak meglepetések érni, a célbaérésed biztosabb és időd is valószínűleg jobb lesz.

GO ENERGY szelet és az ENERGY GEL PRO után víz fogyasztását ajánljuk, a többi folyadék pótlásához igyál izotoniás italt! Az elengedhetetlen folyadék mennyisége nagy mértékben függ az aktuális időjárástól!

A BioTechUSA termékek teljes skáláját megvásárolhatod az ország több mint 100 pontján és budapesti üzletünkben:
Maratonman DEPO
1134 Budapest, XIII. ker. Tüzér utca 9-11.

 


MINDIG A SAJÁT LÁBADNAK ÉS FUTÓSTÍLUSODNAK MEGFELELŐ CIPŐBEN FUSS! EHHEZ A LEGJOBB VÁLASZTÁS A MARATONMAN DEPO; VÁRUNK WEBÁRUHÁZUNKBAN VAGY A 13. KERÜLET, TÜZÉR UTCA 9-11-BEN!

Menü