VERSENYKÖZPONTTÉRKÉP

 PARKOLÁS

Kérjük, megérkezéskor csütörtökön, illetve pénteken, valamint a rajtok előtt, vegyétek igénybe a számotokra elkülönített parkolóhelyeket, és tartsátok be a forgalomirányítók utasításait! A területen kívül, több helyen is tilos megállni, ezekről a helyekről az autókat elszállítják! Amennyiben a parkoló megtelik, úgy a körforgalomnál lévő Spar melletti parkolóban, és a tihanyi úton tudtok díjmentesen megállni. Kérjük, a rajtot követően ne hagyjátok ott az autóitokat hétvégére, hogy a később rajtoló csapatok is a versenyközpontban parkolhassanak a rajt idejére!

MELLÉKHELYISÉGEK

Mind a nagysátorban, mind pedig a főépületben vannak mellékhelyiségek, a főépületben lesz zuhanyzási lehetőség is számotokra!

RAJTCSOMAGFELVÉTEL

Rajtcsomagjaitokat és az időmérő chipet, a narancssárgával jelölt területen a versenyirodában tudjátok felvenni!

RAJTOK

A pénteki napon rajtoló egyéniek, két, három, illetve négyfős ultrafutó csapatok a zöld, az 5-13 fős csapatok a kék, míg a bringatúra indulók a pirossal jelölt rajtkaputól rajtolnak!

NN UB BEFORE PARTY

Pénteken, a csapatok megnyitója után, az első 1000 futót fröccsel vendégeljük meg a Before Party keretei között, a Varga Pincészet és a Hell jóvoltából. A lemezjátszók mögött 20:00- 22:00-ig hazánk egyik legismertebb DJ-je, Yamina keveri a zenét!

ÉREMÁTADÁS A CÉLBAN

A célba érkezések után, az előző évek mintájára az érmeket kizárólag a RAJTSZÁMOTOK felmutatása ellenében adjuk át! Kérjük azoknak a csapattársaitoknak a rajtszáma is legyen nálatok, akik nem tudnak jelen lenni a célban!

ÉJJELI BÜFÉ

5-13 fős csapatok figyelmébe ajánljuk, hogy szombat estétől a nagysátorban, melegételt forgalmazó büfé üzemel, ahol kézműves hamburgerrel és frissensültekkel várnak benneteket!

Menü