NEVEZÉSI RENDSZER

Ha már indultál versenyeink valamelyikén, ismered a nevezési rendszerünket, amelynek egyik leglényegesebb eleme, hogy csak egy alkalommal kell létrehoznod a SZEMÉLYES PROFILOD, amellyel utána egyszerűen nevezhetsz bármelyik eseményünkre.

Tehát a rendszer használatával idő spórolható meg, mert a regisztrációs lapot elegendő lesz egyszer kitölteni, nem kell minden esemény előtt újra és újra megismételni. Egyszerűsödik a Felelősségvállalási nyilatkozatok online kitöltése, valamint lehetőség van az egyedi kedvezmények és kuponkódok kezelésére is.

A SZEMÉLYES PROFILRÓL
Javasoljuk, hogy az egyéni indulók, a csapatkapitányok és a leendő csapattagok hozzák létre profiljukat, enélkül nem lehet nevezni a 2025. évi NN Ultrabalaton-ra. Létrehozása IDE kattintva érhető el. Az adatok bármikor módosíthatók, a név megadásánál érdemes figyelni a magyar szabályokra, azaz VEZETÉKNÉV elől, UTÓNÉV hátul. Ennek a gmailen keresztül történő regisztrációknál van jelentősége.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
A nevezési díj vagy foglaló befizetésére személyesen is van lehetőség budapesti versenyirodánkban (Iroda: 1134 Bp. Tüzér utca 9-11 // Nyitva tartás: Hétfő / Kedd: 10:00 – 17:00, Szerda: 13:00 – 17:00, Csütörtök / Péntek: 10:00 – 17:00; befizetés kizárólag készpénzben).

CSAPATKAPITÁNYOK  FIGYELMÉBE
A csapat nevezésénél a következő információkat kérjük majd:
> Csapatnév
> Kategória (férfi csapat // női csapat // 2-6 fős kategória esetén: vegyes csapat)
> Csapat létszáma (2-től 13 fős csapatig, a létszám egyedi elbírálás alapján később csak felfelé módosítható)
> Tervezett köridő a 211 km-es távra, mely kiszámításához, használd a StafetApp applikációt
> Csapattagok atléta mérete (külön a férfi és külön a női méretek, a nevezéskor megadott atléta méretek 2024. szeptember 30-ig módosíthatók a csapatkapitány profiljának használatával)
> Számlázási név és cím (cég esetén, a cég nevét és számlázási címét, adószámát kell megadni)
> A csapattagok speciális táplálkozási igénye (normál/vegetáriánus)

Egy profilról kizárólag egy csapat regisztrálható. Aki több csapattal nevezne, ott kerüljön már előzőleg kijelölésre az összes CSK.

Menü