A verseny és edzéstervezés metszéspontjában TE állsz.
Ami pedig összeköti ezt a három pontot, az a minőségi, kitartó munka és egymás kölcsönös tisztelete.

Mindenki a legjobbat szeretné kihozni magából, de hiszünk abban, hogy a személyre szabott edzésterv mellett a realitásérzék megtartása is kiemelten fontos feladat. Ha a sportolásra szánt időkeretből valaki egyelőre nem tud felkészülni a maratonra, vagy egy ultratáv teljesítésére, akkor az jelenleg nem az ő útja.

Mindenkiben ott van a fiatal, versengő én is, de nem szabad elfelejteni, hogy a teljesítménykényszer nem ölheti meg a futás örömét!

A Balatonman Training Team edzői csapatát Plesz Botond irányítja, és minden a programban részt vevő sportoló edzésterve az ő útmutatása alapján áll össze. Cseh Gábor a futók mellett, triatlonistákat és úszókat is vállal, míg Szilágyi Ágota elsősorban női versenyzők felkészítésében vesz részt. Célunk az, hogy sportolóink az edzésre szánt idejükből a maximumot hozzák ki, hogy az edzésterv ne “copy paste” edzésterv legyen, hanem személyre, időbeosztásra és életvitelre szabott.

Az edzéstervek mellé különféle kedvezményeket vehetnek igénybe a nálunk felkészülő sportolók a Maratonman DEPO-ban, valamint ingyenes nevezési lehetőségekhez juthatnak!

2021. januárjától már Sportegyesület formájában is üzemelünk, Balatonman Training Team SE néven. A Sportegyesülethez való csatlakozáshoz kattintsd IDE!

Nézd meg csomagjainkat IDE kattintva, hogy kiválaszthasd a számodra megfelelőt!

CSATLAKOZZ TE IS KÖZÖSSÉGI FUTÁSAINKHOZ! 

2023-ban, több alkalommal is közösségi futást szervezünk a Városligetbe! A futásokat különböző tematikák szerint építjük fel, a Balatonman Training Team edzői segítségével. Minden közösségi futást, az NN Ultrabalaton facebook oldalán, külön eseményként hozunk létre, így figyeljétek az NN Ultrabalaton facebook oldalát,  a legújabb közösségi futás infókért!
Az eseményeket mindig az adott közösségi futás után hozzuk létre, és írjuk be az alábbi felsorolásba.

1. ÓÉVBÚCSÚZTATÓ, KARITATÍV FUTÁS NN UB MÓDRA – 2022.12.31.
2.

3.
4.
5.
6.
7.
8.

Sportbaráti üdvözlettel:
Plesz Botond, Szilágyi Ágota és Cseh Gábor

Menü