Jelenleg érvényes részvételi feltétel infók

 

Mivel az NN UB hazánk legnépesebb tömegsporteseménye, több, mint 15 000 fős rendezvény, ezért JELENLEG az indulás védettségi igazolványhoz, vagy versenyengedélyhez kötött, melynek ellenőrzése a szervezőre hárul.

Fontos, hogy tudjátok, a szabályt nem mi hozzuk, és a jelenleg is érvényben tartásával NEM FELTÉTLENÜL ÉRTÜNK EGYET, de betartása a mi felelősségünk és feladatunk, még akkor is, ha jelen esetben lesz olyan érintett csapat és egyéni induló, akinek ez plusz szervezést és feladatot eredményez.

Reménykedtünk benne, hogy a szabály a versenyre már nem lesz érvényben, ezért vártunk ki eddig, de jelen állás szerint semmi jel arra, hogy tovább enyhítsenek, így az alábbi információkat kérjük, vegyétek számításba!

❗A rajtcsomag átvételének feltétele (minden induló részére) továbbra is a kitöltött felelősségvállalási nyilatkozat, melyben a csapatkapitány (vagy egyéni, és bringatúrás esetében a versenyző) nyilatkozik, hogy a leadott csapattagok rendelkeznek a Magyar Közlönyben kötelezővé tett VÉDETTSÉGI KÁRTYÁVAL (EU-s, vagy Magyarországi védettségi kártya), vagy VERSENYZŐI ENGEDÉLLYEL ❗
(PCR teszt, antigén teszt sajnos nem jó, nincs a közlönyben, elfogadni nem tudjuk!)

Javasoljuk, szerezzétek be a kártyás vagy applikációs VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT, vagy a VERSENYENGEDÉLYT!

A következő lehetőségeket 2021. augusztus 22-ig biztosítjuk a CSAPATKAPITÁNYOKNAK, melyek segíthetik a csapatnál az esetleges tagcserét!
📌TAGCSERÉRE van lehetőségetek, és a pólóméreteket mostantól 2021. augusztus 22-ig a CSK személyes profilján keresztül tudjátok módosítani. Tagot a rajtcsomag felvételének pillanatáig tudtok cserélni, csak a pólóméreteken nem tudtok majd változtatni. A versenyt követően lesz lehetőség további pólócserére, a szabad pólókapacitás függvényében, a versenyközpontban és Tüzér utca 9-11. alá költözött versenyirodában is.
📌 CSAPAT BŐVÍTÉSRE van lehetőségetek, írj a [email protected] címre az ügyfélszolgálatnak 2021. augusztus 22-ig.
📌RAJTIDŐPONT ÉS KÖRIDŐ MÓDOSÍTÁS a tagcsere miatt kizárólag a kora hajnalban, vagy késő délután rajtoló csapatok részére, levélben, a [email protected] címen 2021. augusztus 22-ig.
📌NEVEZÉS ÁTADÁSA 2021. augusztus 22-ig a nevezéseket átadhatjátok, kérjük, ez esetben is írjatok a [email protected] címre!

Bízunk benne, hogy a versenyig további szigorítások nem lesznek, és a versenyt megtarthatjuk.

A szállásfoglalásokkal kapcsolatban, javasoljuk, hogy csak lemondható, vagy más időpontban felhasználható szállást foglaljatok. (A versenyközponthoz közeli Margaréta Hotelben vannak még szabad szobák.)

A mai napon ezen tájékoztatást, a weboldalon is közzétesszük!

Köszönjük türelmeteket és higgadtságotokat a témával kapcsolatban!

Kérjük, kíméljetek meg minket és másokat a Magyar Közlönyben lévő szabály minden hibájának, anomáliájának és összefüggésének megismertetésével. Ezzel se rajtunk, se magatokon nem segítetek. Elég feszkósak vagyunk így is, IDÉN IS kétszer dolgozunk ezzel a versennyel!

Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Készüljetek! Mi is ezt tesszük!

Menü