PUB #25 GOZONY GERGŐ bemutatkozója

“Sziasztok!

Gozony Gergő vagyok, 47 éves triatlonista és futó.

Gyerekkorom óta a sport mindig fontos szerepet töltött be az életemben. Kezdetekben atletizáltam, majd tizenöt évig hegyet és sziklát másztam. Nyolc éve már rendszeresen indulok triatlon versenyeken is. Háromszoros Ironman vagyok, legjobb időm 10:48:05. Természetesen bejártam a teljes spektrumot és több féltávú triatlon versenyen is indultam, illetve sok maratont is futottam.

Bár 2020 augusztus végén jelentkeztem a Privát Ultrabalatonra, de újévi fogadalomként tűztem ki magamnak, hogy körbe futom Európa legnagyobb tavát. A hosszú távokban, azok komplexitása tetszik. Nemcsak futni kell, hanem a cél elérése függ a frissítéstől, az időjárástól, a terepviszonyoktól, a kondícióktól, illetve változnak a napszakok is. Az elmúlt tíz hónapban, remélem eredményesen sikerült ötvözni, a hosszú távú triatlonra és az ultra futásra való felkészülést.

Az Ironman megmérettetéseket tizenkét órás versenyként fogom fel, de futottam már UBT és UTT is. Ezenkívül nyáron többször csináltam ún. brutál napot, amikor 14-18 órákat edzettem egyhuzamban. Mindig egy fél maratonnal indítottam, majd kerékpároztam egy hosszút, a legvégén pedig futottam egy maratont. Az ultra Lupa-tó versenyen is indultam, hogy kipróbáljam magam éjszaka is. Azonban az első 24h+ távom a PUB lesz.

A Balaton kerülés során feleségem és fiam fog kísérni kocsival, illetve éjszaka Balázs barátom. Bízom benne, hogy megfelelően sikerült felkészülnöm. Már véglegesítettem a frissítési tervem és a logisztikán is az utolsókat csiszolgatjuk. A futás során próbáljuk a műanyag palackok számát minimalizálni, így a PUB-öm is zöld verseny lesz.

Futásommal a beteg gyerekeket támogatom, melynek részleteit az alábbi linken találjátok:  https://adomany.pirosorr.hu/kampany/gozony-gergo-privat-ultrabalaton-221-km-a-beteg-gyerekekert/

 

Menü