ÚJDONSÁGOK 2022

📌 ÚJDONSÁGOK 2022 📌
Az NN Ultrabalaton szervezésekor sok feladattal és nem várt helyzettel kell szembenéznünk, de minden évben úgy kezdünk neki, hogy a hagyományokat és a verseny szellemiségét ápolva még jobb verseny legyen a következő!
Összegyűjtöttük nektek azokat a dolgokat, amelyek 2022-ben újdonságok lesznek és azokat, amelyeken nem változtattunk.
ÚJDONSÁGOK:
👉Az elmúlt év tapasztalatai alapján a futók útvonalát az északi parton a kerékpárútra tettük át, így a futók és kísérő kerékpárosok maximális biztonságban teljesíthetik az útvonalat!
👉100 db 10-13 fős csapat részére visszahozzuk a kétnapos verseny teljesítés lehetőségét, így ők szombaton este, a körüket megszakítva, az éjszakát a déli parton, szálláson tölthetik el, majd vasárnap, Balatonboglárról, 7:00-tól egyszerre rajtolva haladhatnak tovább! Őket az esélyegyenlőség miatt külön kategóriában értékeljük!
👉Kéréseteknek megfelelően, a 2-4 fős kislétszámú csapatok esetében bevezetjük a “vegyespáros ”kategóriát.
👉2022-ben egy új “meglepetés sorozattal” is debütálunk, ahol a csapat-versenyszámokban induló első 100 csapatot UB előnevezési joggal jutalmazzuk!
👉A mezőny által az útvonalon szelektíven leadott szemetet válogatva adjuk le újrahasznosításra, és az ebből befolyó összegből egy környezetbarát célt támogatunk.
👉Jó hír a vegán étrendet követő sporttársainknak, hogy számukra a tésztapartinál vegán ételt biztosítunk!
👉Jövőre a 4 fős csapatokat is a pénteki versenynapon, az ultrafutókkal indítjuk, így számukra a verseny során teljes frissítést tudunk biztosítani!
👉Az egyéni versenyzők részére a nevezéskor lehetőséget biztosítunk a rajtszám kiválasztására.
👉Szeretnénk tovább csökkenteni a verseny ökológiai lábnyomát, így azon csapatoknak, amelyek egy, vagy két kisbusszal közlekednek meglepetéssel kedveskedünk!
📌AMI NEM VÁLTOZIK📌
👉Az északi parton kezdünk, nyugat felé haladunk, majd ide érkezünk délről.
👉A verseny egykörös, csapatoknak és egyéni versenyzőknek több mint 200 km.
👉A versenyközpont Balatonfüreden lesz, az Annagora Aquaparkban, ahol több, mint 500 fős parkolóval várunk.
👉Továbbra is minőségi, márkás MIZUNO futópólót adunk a rajtcsomagban!
👉A befutók egyedi érmet kapnak – mindenki olyan szalaggal, amilyen számban teljesített.
👉 Az egyéni teljesítők érmeire arcképüket gravírozzuk, őket névre szóló szalaggal várjuk a célban!
👉A verseny előtti napon tésztapartival várunk benneteket.
👉Átfutunk a Varga Pincészet pincesorán.
👉A céges kategóriában egy cégtől regisztráló csapatokat – lehetőségeinkhez mérten – egy blokkból indítjuk.
👉A verseny színvonalának megőrzése érdekében továbbra is limitáljuk a különböző kategóriák csapatainak számát.
👉Továbbra is ÖTPRÓBÁS esemény leszünk, ha regisztrálsz a sorozatba, 2022-ben az UB-n összegyűjtött kilométereidet ismét értékes nyereményekre válthatod.
👉Az elsőbálozó csapatoknak előadást szervezünk, amely a CSK-k számára nyújt segítséget.
👉2022-ben az eseményt április legvégén tervezzük lebonyolítani, de már most kijelöljük az esetleges pótidőpontot, hogy, ha véletlenül halasztani kellene, arra már most minden csapat tudjon készülni.
👉2022-ben továbbra is Európa legzöldebb futóeseményét kívánjuk megrendezni, így az NN UB alatt továbbra sem adunk papírra nyomtatott műsorfüzetet, szórólapokat. Nem lesz műanyag tányér a tésztapartin, és egyszer használatos műanyag pohár sem, ezért minden versenyzőnek a saját kulacsát, vagy bérelhető, a verseny végén visszaváltható, újrahasználható ” UB trail” poharat kell magával vinnie.
👉Budapesti Ügyfélszolgálatunkon, a Tüzér utca 9-11. szám alatti irodánkban adjuk majd át a rajtcsomagokat, de az év többi munkanapján is szeretettel várunk benneteket!
FONTOS!
A túljelentkezések miatt, a verseny színvonalának megőrzése érdekében 2022-re is van létszámlimit. Ha biztosítani szeretnétek a helyeteket a rajtzónában, igyekezzetek a csapat megszervezésével és legyetek ott a nevezés nyitásánál!
Készüljetek!
Mi is ezt tesszük!
Menü