A LEGJOBB HÍRÜNK, A XVII. NN ULTRABALATONRA!

Nincs több idegeskedés és feszkó!

Az elmúlt években sok izgalommal járt a nagy létszámú csapatoknak az UB-ra való jelentkezés. Voltak, akik bekerültek és örültek, voltak, akik pedig a várólistán rekedtek, végül nem tudtak indulni a versenyen, és joggal voltak elkeseredve.

Évek óta szerettünk volna egy olyan “igazságosabb” nevezési rendszert bevezetni, ahol nem számít az “erősebb net”, nincsen köze a szerencséhez, nem születnek kamu regisztrációk, melyek abból keletkeztek, hogy egy csapatnál többen regisztráltak egyszerre.

Jó hír számukra, hogy idén szeptemberben, a nevezések megnyitásakor nem kell többet idegeskedniük, mert a 10-13 fős csapatok esetében a LÉTSZÁMLIMITET ELTÖRÖLTÜK! Így, akik időben regisztrálnak és befizetik a foglalót, azok biztosítják helyüket a rajtzónában.

A 2-9 fős csapatok esetében továbbra is lesz létszámlimit, melyet hamarosan közzéteszünk! Napokon belül jövünk a 2023. évi versenykiírással és a többi újdonsággal!

NN UB dobogón végzett csapatok, előnevezési- és rajtidőpont választási joggal rendelkező csapatok, melyek az idei Fightrer’s Run, Ultra Tisza-tó, Burger King Ultra Lupa tó, vagy a Burger King Ultrabalaton Trailen szereztek ilyen jogosultságot, a szokott módon, a többi csapatnál egy héttel hamarabb tudnak majd regisztrálni, és maguknak RAJTIDŐPONTOT foglalni. Őket hamarosan külön levélben értesítjük!

❗Az alábbiakra érdemes odafigyelned❗

👉 már most szervezd meg a csapatodat! Nem kell mindenkinek gép előtt ülni, elég ha a CSK regisztrál. Fontos infó, hogy a szeptemberi nyitáskor, a nevezési felület mindössze 48 ÓRÁT LESZ NYITVA, mert utána le kell adjuk póló és érem rendeléseinket.

👉 a regisztrációt követően ne feledd elutalni a foglalót, a fennmaradó nevezési díjat ahogy előző években is, elég 2023 január 15-ig befizesd.

👉 ha még nem tetted, okvetlen regisztrálj fel a StafétApp-ra

👉 A köridő kalkuláláshoz használd majd a weben elérhető szakasz kalkulátort

Köszönjük, ha megosztod, hogy minél több sporttársunkhoz eljusson a jó hír!

Készüljetek! Mi is ezt tesszük!

Zelcsényi Miklós versenyigazgató

Menü