COVID-19: március 17-ei információk

Tisztelt Csapatkapitányok!

Magyarország Kormányának döntése értelmében jelenleg nem rendezhetők szabadtári sportesemények. Jelen állás szerint csak reméljük, hogy májusban már rendezhetünk versenyt, ezért XIV. NN Ultrabalaton sorsáról legkésőbb (!!!) 2020. május 1-jéig nyilatkozunk nektek, az addigi országos döntések függvényében – addig kérjük türelmeteket!

Amennyiben hamarabb teljesen egyértelművé válik, hogy az eseményt az eredetileg meghirdetett májusi időpontban nem tudjuk megrendezni, azonnal jelezzük számotokra!

Biztosak vagyunk benne, hogy egy májusban megtartott esemény az összes versenyzőnknek ideálisabb megoldás lenne, mint az őszi, agyonzsúfolt naptárban egy kompromisszumteli időpont, ezért nem szeretnénk elhamarkodott döntést hozni.

Mint eddig minden esetben, most is betartjuk az előírásokat és kizárólag engedéllyel; teljesen biztonságos körülmények között fogunk versenyt rendezni számotokra.

LEHETSÉGES PÓTIDŐPONT

Mi jelenleg már arra is gőzerővel készülünk, hogy az eseményt pótidőpontban rendezzük meg.
A pótidőpont TERVEZETE 2020 októberének első hétvégéje, amely kiválasztásánál az elsődleges szempont az volt, hogy ne ütközzön másik két, közkedvelt fővárosi versennyel, és Balatonfüred eseménynaptára is befogadhassa az eseményt. A végleges új időpont kihirdetése nem biztos, hogy egy időpontban lesz a május 1-jei bejelentéssel, mivel a pótidőpont végleges közzétételét csak akkor tudjuk megtenni, mikor már biztosan kapunk engedélyt a hatóságoktól.

RAJTIDŐPONTOK

A március 11-én meghirdetett rajtidőpontok továbbra is érvényben vannak és a pótidőpont esetén is ezek maradnak érvényben.

MÁJUSI SZÁLLÁSOK

A lefoglalt májusi szállásokkal kapcsolatban azt javasoljuk, hogy inkább mondjátok le, de tekintettel a helyzetre biztosak vagyunk, hogy lemondás után is találtok majd szabad szobákat.

PÉNZVISSZAFIZETÉS

A verseny elhalasztásának esetén, a visszafizetéssel kapcsolatban minden esetben a Versenyszabályzatban foglaltak a mérvadók. Ugyanez a helyzet a verseny elmaradásának esetén, ha nem tudunk 2020-ban NN Ultrabalatont rendezni, akkor szintén a Versenyszabályzatban foglaltak szerint – két ütemben -, hiánytalanul visszafizetjük a nevezési díjakat a nevezőknek.

TAGCSERE LEHETŐSÉG PÓLÓMÉRET MÓDOSÍTÁSSAL

Amennyiben az új időpont nem megfelelő valamely csapattag számára, a tagcsere lehet megoldás, mert a Felelősségvállalási nyilatkozatok leadásáig csak a csapatkapitányok a fix csapattagok. A pólókból 2020-ban plusz 1000 darabot rendeltünk, így a felmerülő méretcseréket a készlet erejéig tudjuk vállalni. Fontos, ezt majd annak idején a hivatalos e-mail címen keresztül tudjátok intézni!

Tudjuk, hogy ez az időszak nem könnyű számotokra, higgyétek el, hogy nekünk sem az.

Azon dolgozunk, hogy bármelyik dátum is valósuljon meg, egy jó versenyen találkozzunk újra.
Abban biztosak vagyunk, hogy nem tudunk olyan döntést hozni, amely minden versenyzőnknek egyöntetűen elnyerné a tetszését, de arra kérünk benneteket, hogy bármilyen kapcsolattartási formában kerüljük a személyeskedést és a támadó hangot – értetek dolgozunk, nem ellenetek.

Köszönettel,
Zelcsényi Miklós és az NNUB STAFF

Menü