COVID-19: új időpont / new date

Kedves Versenyzőink,
ahogy ígértük, az első adandó alkalommal tájékoztatunk benneteket a XIV. NN Ultrabalaton májusi időpontjával kapcsolatban.

A döntés megszületett, végleges: idén a versenyt a kialakult helyzetre való tekintettel nem májusban, hanem október 1-4. között rendezzük meg; a versenyközpont helyszíne továbbra is Balatonfüred.

Tudjuk, hogy rengeteg a kérdés bennetek, bennünk is.

Még egy kis türelmet szeretnénk kérni a továbbiakkal kapcsolatban, hogy a már megkezdődött folyamatokat átütemezhessük, hogy partnereinkkel beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal is asztalhoz ülhessünk és tovább dolgozhassunk az új időpontban zajló eseményen.

Köszönjük, ha kérdéseitekben és megkereséseitekben megőrzitek a higgadtságotokat; szeretnénk, ha tudnátok: mint ahogy az elmúlt évek során mindig, most is értetek dolgozunk!

Amint tudunk, jövünk a további részletekkel!

Sportbaráti üdvözlettel:
Zelcsényi Miklósés
az NN UB STAFF

=====================================

Dear Runners,

as we have promised, we will inform you immediately about the date of the XIV. NN Ultrabalaton.

The decision has been made, final: in view of the situation this year the race will not be held in May but on October 1-4. The location of the Race Center will be still in Balatonfüred.

We know you have a lot of questions, just as we have. We would like to ask you some more patience in order to reschedule any processes that have already begun.

We have been started working on organizing the race again at the new date with our partners, our suppliers, and subcontractors.

Thank you for keeping your calm in your questions.
We want you to know as it has always been in recent years we are still working for you.

We will inform you soon about more details.

Best regards,
Zelcsényi Miklós
and NN UB STAFF

Menü