VÁLTOZÁS a rajtcsomagosztásban!

A múlt héten olyan sokan vettétek át a csomagot, hogy több helyünk maradt a tervezettnél, így a következők szerint megyünk tovább a rajtcsomagosztással:
 
Szeptember 28-29-30-án #minden csapatot, bringást és félmaratonost várunk szeretettel Budapesten, a Maratonman DEPOban!

Szeptember 29-30-án az egyéniek csomagja is elérhető!
 
NE FELEDJÉTEK!
Felelősségvállalási nyilatkozat
Kitöltéséhez minden résztvevőnek (és csapattagnak) rendelkeznie kell #SzemélyesProfil-lal, a felelősségvállalási hiányában nem tudjuk a rajtcsomagot átadni!
https://www.vprofil.hu
a Felelősségvállalási nyilatkozat rész a COVID-19 nyilatkozat, amelyet szintén a #CSK ír alá a versenyzők helyett – ez a mai naptól elérhető a Személyes profilban, a PIROS TEENDŐK boxban.
Időmérő chipek
A rajtcsomaggal együtt fel kell vennetek, kérjük, hogy a letéti díjat (5000 Ft) #kiszámolva hozzátok magatokkal, az összeget a verseny után visszaadjuk számotokra, a célterületen.
Budapesti címünk: MaratonmanDepo XIII, kerület, Népfürdő u. 5/c.
Budapesti versenyirodánk nyitva tartása a rajtcsomag átvételi időszakban:
👉 hétfőn és kedden 10:00-tól 18:00-ig
👉 szerdán 10:00-tól 20:00-ig
A balatonfüredi #versenyközpontban, az Annagora Aquapark területén veheti fel a rajtcsomagokat az, aki Budapesten nem élt a lehetőséggel!
👉 2020. október 1., 14:00-20:00-ig mindenkinek
👉 2020. október 2., versenyközpont nyitásától a versenyközpont zárásáig #mindenkinek, az egyéni és 2-3 fős #csapatoknak a rajtok előtt 30 percig
👉 2020. október 3., versenyközpont nyitásától a rajtokig a 4-13 fős #csapatoknak
Kérjük, számíts rá, hogy bizonyos időszakok forgalmasabbak lesznek, így szánj időt a csomagok átvételére. Mind a versenyközpontban, mind a versenyirodában #kötelező a maszk viselete!
Ha #meghatalmazott veszi át a csomagot, szükséges a két tanúval aláíratott meghatalmazásra, illetve az eredeti aláírt Felelősségvállalási nyilatkozatra!
#XIVNNUltrabalaton
Menü