Szombaton ismét #PUB, a rajtvonalon Kamenszki Anikó

Július 11-én ismét egy #PrivátUltrabalaton teljesítő a körön, ismerjétek meg Kamenszki Anikót!

“Ki vagyok és mit keresek a PUB-on?
Háromgyerekes anyuka, amatőr ultrafutó. Akinek az egyéni NNUB a legnagyobb álma, mióta egy varázspálcával, pontosabban egy alsóbélatelepi, útszéli NNUB-táblával szívencsapta valami néhány éve és azóta próbálgatja mennyit bír…

Eddig a páros teljesítésekig merészkedtem háromszor. A fele is embert próbáló táv. Két napja lebicikliztem az útvonalat, hogy egyben lássam az egészet. Nincs mit szépíteni, tisztában vagyok vele, hogy eddigi életem legnehezebb feladata vár jövő szombaton.

Nemcsak az derül majd ki tisztán, feketén-fehéren, hogy mennyit vagyok képes kibírni, hogy tűröm-e a fájdalmat és a kilátástalanságot és tudok-e addig menni, amíg mozogni tudok, ahogy Csipi mondta, mert ilyen távnál már nem lehet hazudni se másoknak, se magunknak.

Most a példamutatásból is vizsgázom. Nőként elsőként kísérlem meg a PUB-ot. És ha ez még mind nem lenne elég, anyaként is helyt kell állnom. Biciklis kísérőm a 18 éves nagyfiam lesz ismét.

Tavaly végigtekerte női párosunk mellett a 221 km-es pályát, azóta nem volt kérdés, hogy mit vártunk mindketten egész évben. Hiszen ahogy Jani barátom mondta: “az UB jobb mint a karácsony!” Pláne, ha még az ember szülinapjára is esik (esett volna májusban). Így kiegyezem a névnapommal is…

De ez itt nem a játék helye, nagyon is tisztában vagyok vele: A lehetőségeink, a képességeink és az időjárás, illetve egyéb tényezők figyelembevételével nyugodtan mondhatom, hogy egyetlen célom, célunk a fiammal, hogy szintidőn belül körbeérjünk, hogy végig tudjuk csinálni.

Ehhez segítőnk férjem, Kamenszki István, aki mindenben támogat és autóval segíti majd a frissítésünk.

Segítőnk mindenki, aki gondol ránk.

Nagyon köszönöm a lehetőséget!
Kamenszki Anikó”

Menü