PUB: Bartus Krisztián beszámolója

Jöjjön a második Privát Ultrabalaton beszámolóm.

Idén is  majdnem egyedül kellett volna, hogy fussak de szerencsére édesanyám el tudott jönni velem és  segíteni  a frissítésben.

Péntek hajnalban indultunk anyukámmal Németországból egyből  Budapestre felvenni a chipet. Sikeresen oda is értünk délután.  Az üzletben  mindenki sok sikert kívánt és hogy sikerüljön körbe futni. Még egyszer köszönöm nekik.

Még gyors vásároltam pár darab gélt. A sós  paradicsomos gél nagyon finom volt köszönöm  az ott dolgozó hölgynek. Sok energiát  adott ahogy ő is mondta.

Ez után indultunk Balatonfüredre. Pár óra út után jól meg is érkeztünk. Gyors szállás átvétel után esti vacsorára mentünk.  Vacsora után anyukámmal át beszéltük, hogy hol fogunk frissíteni a futás alatt. El jött  a reggel, 5 órakor keltünk, én kicsit izgultam, hogy minden jól menjen, ahogy megbeszéltük edzőmmel.

Fél  7 kor indultunk a rajt helyszínére. Gyors bemelegítés után következett a rajt 7 órakor. A rajtot követve nagyon szépen  futottam tartottam a megbeszélt pulzust. Közben kezdett világosodni jött fel a nap is. Ennek nagyon örültem mert innen tudtam, hogy szép idő lesz ma. Ahogy futottam úgy  egyre jobban melegedett az időjárás is. Ez idő alatt minden rendbe volt a futással és  a frissítésemmel is. Sok futóval és pár szurkolóval találkoztam.  Jó  érzés  volt velük talizni.

Badacsonyt elhagyva jött Szigliget, ott volt egy kis problémám a cipővel mert nagyon nyomta a jobb kisujjamat és le kellett cserélném egy régi cipőre,  ami jobban be volt járatva (km-re gondolok).  Szerencsére ez a probléma megoldódott.

Édesanyám minden kívánságomat teljesítette a frissítéseimet szépen be készítette mindig a következő találkozási pontra. Sajnos az egyik frissítési ponton meg állt  a kocsink, de szerencsére arra sétált egy család  és  tudtak segíteni anyukámnak,  hogy tovább tudjon menni és nekem segíteni. Ez után már közeledett az este ment le a nap és egyre jobban kezdtem fázni még tudtam magamra húzni egy vastagabb pulóvert, de este 8 órakor már nagyon hideg kezdett lenni.

A legrosszabb az volt mikor meg kellett állnom frissíteni és egyből kezdtem fázni. Úgy volt vele addig futok, amíg nem ráz a hideg és sajnos este 10 órakor volt az a pont mikor mondtam, hogy most nem tudok tovább futni annyira fáztam.  Így  Balatonszemest elhagyva szóltam a szervezőknek, hogy most van vége.

Sajnálom, hogy fel kellett adnom, de úgy voltam vele, hogy első  az egészség!

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy újra futhattam a Balaton körül.  Minden percét szerettem.

Köszönöm mindenkinek, aki szurkolt nekem, azoknak is köszönöm, akik a helyszínen vagy éppen az utcán sétáltak.

És egy hatalmas taps a segítőmnek anyukámnak, akinek ez volt az első, hogy ultrafutásba segített nekem.

Köszönöm!

Menü